România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 19 sep, 20:47
PROTEST ANTI-BOTNIȚĂ. Cine e femeia care a ELECTRIZAT mulțimea. Acțiunea care a stârnit ROPOTE de APLAUZE / video
Pe scena amplasată în Piața Universității la protestul anti-botniță a urcat o femeie care efectiv a electrizat mulțimea. Au fost ropote de aplauze, iar momentul a fost inundat de lacrimi.

La protestul anti-botniță de sâmbătă, 19 septembrie 2020, a urcat pe scenă avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă pentru a ține un discurs. Îmbracată în costum popular, a zis fix ce voia să audă mulțimea furioasă. Iar la final a făcut un gest care a stârnit ropote de aplauze.

Eram la protestul anti-măști, dar discursul s-a referit și la Ion Iliescu. S-a trecut prin toate etapele istoriei recente. ”Iliescu, ești cel mai mare tiran al tuturor timpurilor. Tu ai început mizeria, nenorocitule și ne-ai adus în halul în care nu mai avem țară! Nu mai avem popor, nu mai avem copii! Ăsta e principalul vinovat și trădător. Am ajuns acum la Iohannis, cel mai mare trădător al României de astăzi!” Discursul avocatei s-a oprit pentru a lăsa loc huiduielilor venite din mulțime la auzul numelui președintelui actual. Au urmat câteva secunde de ”Jos, Iohannis!”

2. -imagine fara descriere- (119194421_4657262857625164_6941519192627057387_o_90914700.jpg)

Diana Iovanovici-Șoșoacă

 

Diana Iovanovici-Șoșoacă a continuat: ”De ce credeți că ne vor distruși? Ia uitați-vă cine are cele mai mari invenții din lume! Poporul român! (...) Noi suntem poporul!” 

”Cine ne-a interzis manifestațiile?! Un secretar de stat, nici măcar un premier! Demisia, Arafat!”, a mai zis avocata la protest. Mulțimea a început să strige același lucru. ”Nu credeam că poporul român va accepta uciderea propriilor copii!”, a spus Diana Iovanovici-Șoșoacă. ”Arafat, arestat! Arafat, condamnat pentru sângele vărsat!”, au strigat protestatarii.

”Noi suntem singura opoziție, noi, oamenii de aici!”, a subliniat femeia. ”Am venit astăzi în costum popular pentru că simt, până în măduva oaselor, că sunt româncă adevărată!”, a mai zis aceasta. Oamenii i-au scandat numele minute în șir.

În final, avocata a făcut un gest care i-a adus ropote de aplauze: a ars o mască de protecție. La un moment dat, a început să plângă pe scenă. Înainte de a coborî de pe scenă, a zis: ”Arafat, să te ferească Dumnezeu să te întâlnești cu mine! Ia-l pe Iohannis, Anisie, Orban, Tătaru și plecați dracului din România!”

 

Discursul integral îl găsiți, în format video live, pe DC News:

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro