România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 19 sep, 21:36
PROTEST ANTI-BOTNIȚĂ. Avem un VIDEO, cu avocatul Chitic, care ”dispăruse”. S-a întors FURIOS pe scenă: Am fost INTERZIS!
După ce și-a ținut discursul anti-mască, avocatul Dan Chitic a revenit nervos pe scenă pentru a povesti ce i s-a întâmplat.

”Vin iarăși în fața dumneavoastră pentru a vă atrage atenția asupra unui lucru. Ceva mai devreme, am transmis LIVE pe Facebook de la protest. Acea filmare nu doar că a fost banată, dar am fost și interzis de Facebook pentru că am incitat la ură!”, a zis avocatul Dan Chitic.

”Huooooo! Nu e adevărat!”, a reacționat mulțimea.

Îndemnul avocatului: NU păstrați distanțarea

 

Avocatul a continuat: ”Ce vă spun acum este că trebuie să reinventăm comunicarea directă. Mă refer la tot ce înseamnă mijloacele de transmitere în masă - televiziuni, radiouri care sunt împotriva noastră, sau Facebook care interzice orice fel de transmisie cu privire la chestiuni care țin de libertate și demnitate. Avem obligația să nu păstrăm distanța socială! Rămâneți în contact. Vorbiți face to face! Stați față către față. Fiecare cu fiecare. Lăsați social media și deveniți o societatea reală care discută direct, față către față. Împreună vom învinge: libertate!”.

Iată aici prima parte a discursului lui Dan Chitic de pe scena din Piața Universității:

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro