Protagoniștii unui mariaj ciudat: el, 8 ani, ea, 61 de ani, un soț și cinci copii
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Peste 100 de persoane au participat la o nuntă care a scandalizat mapamondul, fapt, de altfel, explicabil, având în vedere că mirele are doar opt ani, iar mireasa, 61 de ani, un soț și cinci copii.

Micuțul Sanele Masilela, de 8 ani, și-a condus la altar mireasa, Helen Shabangu, în vârstă de 61, în cadrul unei ceremonii organizate în Tshwane, Africa de Sud, scrie thesun.co.uk, potrivit libertatea.ro.

Motivul pentru care "fericitul" eveniment a avut loc a fost o promisiune cerută de către bunicul mirelui. Chiar dacă s-au făcut schimb de jurăminte și verighete, iar scena sărutului de după ceremonie nu a lipsit, familia copilului susține că nu este vorba decât despre un ritual, nu despre o uniune oficială, mai ales că Sanele și Helen nu au un certificat de căsătorie și nici nu s-au mutat împreună.

”Sunt fericit că m-am căsătorit cu Helen și atunci când voi fi mare mă voi însura cu o femeie de vârsta de mea”, a spus Sanele la finalul ceremoniei.

Pentru organizarea nunții, familia băiatului a cheltuit peste 1.700 de euro, convinși că dacă nunta nu se îndeplinea dorința bunicului, "ceva rău s-ar fi abătut asupra familiei".

Mama minorului, Patience, a explicat cum s-a ajuns aici: ”Bunicul lui Sanele l-a rugat să se însoare înainte ca el să moară. A ales-o pe Helen pentru că el o iubește. Prin intermediul acestei ceremonii ne-am făcut fericiți strămoșii”.

Vezi aici fotografii de la eveniment

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel