Proiecte și programe extinse în PNRR. Alexandru Nazare: Nu mai există dubii. Există bani
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Alexandru Nazare / Facebook
Foto: Alexandru Nazare / Facebook
Din 31 martie toate categoriile de contribuabili vor putea conecta aparatele de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al Ministerului de Finanțe - ANAF. 

Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor, a vorbit în direct la Antena 3 despre această conectare și a făcut un apel către contribuabili. 

”Îi invit pe toți contribuabilii să intre, să ia legătura cu servisanții, să intre pe site-ul ANAF și să înceapă această conectare pentru că eu cred că e un moment foarte important și trebuie să o realizăm în decursul acestui an”, a declarat Alexandru Nazare.

Proiecte și programe extinse în PNRR

Întrebat de Radu Tudor dacă ”în timpul mandatului lui Alexandru Nazare vor funcționa scanerele din vamă sau vor fi tot mari contribuabili la evaziunea fiscală”,  ministrul de Finanțe a precizat: 

”În timpul mandatului lui Alexandru Nazare acele scanere sunt finanțate, sunt incluse în PNRR, operaționalizarea vămilor a intrat în PNRR. Nu mai există dubii dacă pentru operaționalizarea vămilor există bani. Banii și termenele sunt în PNRR. (...) Am extins toate proiectele și programele care erau în PNRR. Acum avem 280 de milioane de euro pentru digitalizare, care include inclusiv vămile, avem 150 de milioane de euro pentru toată această operațiune de decontare a caselor de marcat, avem 203 milioane de euro pentru scheme de ajutor de stat. Mai avem 200 de milioane de euro pentru un fond de reziliență pentru a finanța IMM-urile, în special care au componente de inovare și noi tehnologii. Aceasta este macheta cu care intrăm în negocieri cu Comisia Europeană”, a mai declarat Alexandru Nazare. 

1. -imagine fara descriere- (screenshot-2021-04-05-at-21-37-39_39665000.jpg)

Case de marcat, conectate la sistemul informatic ANAF

3. -imagine fara descriere- (screenshot-2021-04-05-at-21-37-27_45285400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel