Proiect de sală polivalentă în localitatea Unirea, aprobat de Guvern
Autor: Eduard Pascu | Publicat pe: 23 mai 2019, 20:35
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a anunţat, joi, că au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei săli polivalente în localitatea Unirea din judeţul Bistriţa-Năsăud.

"A fost adoptată o hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui complex sportiv în localitatea Unirea, este o localitate componentă a municipiului Bistriţa, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Actul normativ prevede realizarea unei săli multifuncţionale, adică o sală polivalentă, cu o capacitate de cel puţin 2.675 de locuri, inclusiv spaţii pentru cantonamente sportive, cu două funcţiuni - sală de sport, teren de antrenament, anexe sportive şi sociale, spaţii administrative şi spaţii tehnice, respectiv spaţii de cazare pentru cantonament", a spus Barbu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

El a adăugat că activitatea principală va fi găzduirea de competiţii sportive naţionale şi internaţionale, cu posibilitatea desfăşurării şi a altor tipuri de activităţi, cum ar fi spectacole, conferinţe, congrese, expoziţii.

"Obiectivul în valoare totală de 96 de milioane de lei va fi finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Durata de execuţie a lucrărilor este de 20 de luni", a menţionat Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?