Data publicării:

Proiect de 2 milioane euro pentru o şcoală din Dâmboviţa

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Comuna Dragodana a obținut o finanțare de aproximativ două milioane de euro pentru extinderea și dotarea Școlii Boboci, cea mai mare școală din comună. 

Este investiția cea mai importantă din punct de vedere a valorii acesteia, accesată din fonduri nerambursabile europene, pentru zona educațională din localitate. În urmă cu mai mulți  ani, Școala a beneficiat și de o investiție a Fondului de Mediu, pentru un sistem de încălzire care folosește energia geotermală. 
Cu banii europeni vor fi construite 8 noi săli de clasă, 3 laboratoare, dar și o sală de sport, la care se adaugă dotări de ultimă generație. Conform proiectului, lucrarea va fi finalizată în 2023. 

“Este un proiect drag mie pentru care am muncit trei ani împreună cu tot aparatul de specialitate al primarului. Chiar dacă la început speranțele nu erau foarte mari, am perseverat și a venit timpul pentru semnarea contractului. Copiii noștri vor avea parte de toate dotările necesare pentru un act educațional de calitate. ”a precizat primarul localității, Gheorghe Sandu, citat de Gazeta Dâmboviţei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel