Program bănci Paște 2022. Unde mai găsești deschis de sărbători
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Program bănci Paște 2022. Unde mai găsești deschis de sărbători / Foto: Pixabay, de Jan Vašek
Program bănci Paște 2022. Unde mai găsești deschis de sărbători / Foto: Pixabay, de Jan Vašek
Program bănci Paşte 2022. Iată programul marilor bănci de sărbători. 

Program BCR de Paşte 2022

Unităţile teritoriale retail, centrele de afaceri corporate şi administraţia centrală nu vor avea program cu publicul în perioada 22 - 25 aprilie 2022, a transmis BCR. BCR va fi disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială.

Program Raiffeisen Bank de Paște 2022

Sărbătorile de Paște și 1 Mai sunt zile libere în unitățile Raiffeisen Bank, cu excepția unor agenții Raiffeisen Bank aflate în hypermarket-uri (inclusiv Selgros Timișoara) și în mall-uri. Găsiți AICI programul agențiilor Raiffeisen Bank  aflate în centrele comerciale pentru perioada 22-25 aprilie 2022 și ziua de 1 Mai. Departamentul Servicii Clienți (Call Center) va asigura permanentă pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online și clienți de top.

Program Banca Transilvania de Paște 2022

Banca Transilvania anunță că pe 24 aprilie băncile funcționează în regim normal. Duminică, de Paște, însă, acestea vor fi închise. Pe data de 25 aprilie clienții pot merge în unitățile din centrele comerciale între orele 12:00 și 18:00.

Poți face următoarele operațiuni: schimb valutar pe casă de schimb valutar, extrase de cont, emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plata, modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 și NEO, SMS AlertScoring și preluări documentații pentru credite, preluare instrumente de debit în vederea decontării.

Program BRD de Paște 2022

BRD va avea deschise unitățile din mall-uri, cu programul locației respective. Echipa MyBRD Contact (telefonic și digital) va avea program de lucru cu publicul vineri, 22 aprilie, orele 09:00-19:00, precum și sâmbătă, orele 09:00-17:00, potrivit băncii franceze, scrie Wall Streat.

Program ING de Paște

”ING va avea toate unitățile bancare închise în zilele de Vinerea Mare și luni, 25 aprilie 2022 (a doua zi de Paște).

Rețeaua ING Office va fi închisă vineri și luni, iar punctele de lucru din mall-uri se vor adapta programului fiecărui mall în care se află”, a răspuns ING solicitării Wall-Street.

Program OTP BANK de Paște

OTP va avea toate unitățile închise în zilele de 22 și 25 aprilie, atât cele teritoriale, cât și Contact Center-ul OTP Bank România. Pentru orice informaţie legată de cardurile bancare, Call Center-ul OTP va asigura asistenţă permanentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel