Profeții GROAZNICE pentru omenire: Al Treilea Război mondial va îmbrăca forme nebănuite
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Părintele Elipide a lăsat moștenire o serie de profeții îngrozitoare despre viitorul omenirii.

Omenirea este amenințată de o putere nebănuită care ar putea declanșa un adevărat război, conform premoniției făcute de părintele grec.

„Copii, îmi cereți să va spun despre cel de-al treilea război mondial, îmi cereți să vă spun despre țara noastră, ce se va întâmplă, unde se va opri această cumplită situație cu Troică.  Vreau să știți ceva: trăim vremuri apocaliptice. Cine nu a înțeles acest lucru, doarme un somn adânc. Cine nu vede ceea ce se întâmplă azi că făcând parte din timpul Apocalipsei nu a înțeles nici ce este Apocalipsă, nici ce înseamnă Antihris.", notează cuvantul-ortodox.ro.

Va exista o religie unică și că Al Treilea Război Mondial va imbrăca forme nebănuite

"Vreau să știți că noi suntem foarte binecuvântați datorită credinței noastre în Sfântă Treime (...) Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este că El ne iubește ca o mamă, iar noi suntem copiii Săi (...).  Acest război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război că altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu, așa ne grăiește Sfânta Născătoare de Dumnezeu.  Tot acest sistem care se construiește la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multă măiestrie, veți vedea în curând, pentru a se război cu Iisus și ca să ne câștige inimile. (...) ".

Prin această ordine mondială, Lucifer dorește să facă un Guvern mondial și o religie mondială, unind toate religiile într-una

"Vrea să facă cea mai rea cu putință formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubește pe Mesia și, în numele iubirii, va uni toate bisericile, și pe cele păgâne și pe cele pseudo-creștine și pe cei care nu cred în Dumnezeu.  Când veți vedea aceste lucruri să fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicești, patriarhi, preoți să știți că venirea lui Lucifer este aproape și mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol și Hristos.  Când veți vedea acestea, să știți că au început a două oară prigoană, patimile Domnului nostru. Pentru ca să înceapă această prigoană diavolul a pregătit terenul inrobind conștiințele, națiunile, conducătorii statelor lumii, să înrobească însăși supraviețuirea oamenilor, care va fi în mâinile lui. Când un om nu are ce mânca, ar face orice ca să aibă puțină mâncare", este previziunea puternică făcută de părintele Elipide.

[citește si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel