Profesorii care se vaccinează anti-Covid NU mai au voie în școală. Decizie controversată în Florida
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Decizie controversată într-o școală din Miami, Florida. Profesorii care se vaccinează anti-COVID nu mai au voie în instituția de învățământ.

Profesorii de la o școală privată din Miami nu mai au voie să intre în unitatea de învățământ sau să intre în contact cu elevii dacă s-au vaccinat împotriva Covid-19, scrie presa americană. Conducerea Academiei Centner din Miami i-a notificat în urmă cu o săptămână pe angajații și părinții celor 300 de elevi care învață acolo, în privința acestei decizii controversate.

„Este politica noastră să nu angajăm persoane care au primit un vaccin experimental pentru Covid-19, până când vor fi disponibile informații suplimentare. Știm că nu toată lumea este de acord cu acest lucru, dar aceasta este filosofia noastră, una care este împărțită de mulți dintre profesorii și părinții elevilor noștri.”, este emailul primit de către profesori. 

Joshua Hills, angajat al Academiei Centner, a declarat pentru presa locală că angajații vaccinați înainte de 21 aprilie pot continua să lucreze la academie. Însă cei care și-au făcut injecția după această dată nu mai au voie să meargă în campus. Mesajul primit de către profesori ar fi conținut și o serie de informații false privind potențialele riscuri ale vaccinurilor anti-Covid, fără să fie citat vreun studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel