Procuror general, despre secția ATI arsă: E clar că sunt probe compromise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Procurorii Parchetului General au ajuns, duminică, la Piatra Neamț și au început cercetările în secția ATI. Procurorul general Gabriela Scutea a declarat că este clar că mai multe probe sunt compromise, însă, din ceea ce se poate folosi și în baza altor expertize, se va stabili ce s-a întâmplat.

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat, duminică, 15 noiembrie, la Antena 3, că, în acest moment, locul incendiului începe să fie pus la dispoziție pentru efectuarea cercetării specifice.

„Primul lucru care este foarte, foarte important în această investigație și care poate să orienteze activitățile este să se efectueze această cercetare. De aici vor rezulta variante de anchetă și vom avea în vedere faptul că sunt aspecte de ținut cont cu privire la asigurarea condițiilor tehnice pentru exploatarea acestora în cadrul spitalului. Există foarte multe activități de efectuat în acest moment de început al anchetei. (...) Este clar că sunt probe compromise, este vorba despre incendiu, dar toate activitățile se desfășoară pentru a vedea cât mai putem să folosim de acolo (...), vom avea în vedere și alte expertizei tehnice”, a spus procurorul general.

Procurorul general a mai spus că în prezent cercetările se fac pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel