România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 27 mai, 14:16
PROBLEMA momentului cu munca de acasă. Pânișoară EXPLICĂ: "Mai rău ca TORTURA fizică"
Prof. Ion Pânișoară a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre problemele momentului în ceea ce privește munca de acasă.

"În acest moment, pornind de la un element brusc în care-i aruncăm pe oameni într-o situație nouă, care pare la început interesantă, dar plină de provocări ulterior, am putea să observăm o creștere a incidenței la foarte multe elemente emoționale greu de manageriat. Și pornim cu partea de depresie, pentru că, în ultimă instanță, individul este o ființă socială și are nevoie de contact, are nevoie chiar de contactul negativ, antagonic, dar are nevoie. Au fost făcute chiar experimente care spuneau că dacă deprivai pe cineva de contact cu ceilalți, deprivarea de contat social era mai ceva decât tortura fizică.

Nu știu dacă ați observat, dar zona de online e mult mai consumatoare de timp și energie decât activitatea face-to-face. S-ar putea să avem din ce în ce mai multe fenomene de genul conflictelor sociale. Omul nu mai are capacitatea să-și rezolve probleme pe care le rezolva prin interacțiunea cu ceilalți. Vom avea mai puține abilități de a face față unor zone de frustrare în momentul în care ne întâlnim cu oamenii și ieșim din bârlogul nostru", a declarat prof. Ion Pânișoară, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro