Problemă cu unii primari din România. Murad: Oameni fără experienţă. Bagă orice firmă în FALIMENT!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, atrage atenţia asupra unei probleme legată de modul în care sunt administrate oraşele din România. 

Mohammad Murad a subliniat, într-un interviu acordat DC News, faptul că oraşele României au nevoie de manageri în conducere, de oameni cu experienţă şi nu de 'politicieni de profesie', de oameni care au fost toată viaţa angajaţi la stat. 

"Întreaga clasă politică din România face o mare greşeală: trebuie să înţeleagă că primarul unui oraş, înainte de a fi un bun politician, trebuie să fie un bun manager. Sunt două chestii total diferite. Când vrem să facem politică mergem la Bucureşti şi putem face politică în Parlament, putem face în Guvern politică, dar nu putem face politică în oraşe şi să aducem nişte persoane care în viaţa lor nu au dovedit nimic,  decât toată viaţa lor au fost angajaţi la stat, nu au creat niciun loc de muncă în viaţa lor, nu au dat un salariu, nu şi-au asumat o răspundere.

E nevoie de manageri; avem nevoie de oameni responsabili, de buni manageri pentru oraşe. Aici e totul. Eu vă garantez că dacă facem o probă cu jumătate dintre primari – şi asta nu înseamnă că nu sunt şi alţi primari buni – şi îi punem manageri ai unei firme, în maximum şase luni bagă orice firmă în faliment. Habar n-au ce înseamnă un bun manager. Şi le dăm un oraş întreg pe mână", a declarat, la DC News, Mohammad Murad.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel