Pro România, reacţie VEHEMENTĂ după validarea mandatului primarului care şi-a umilit fiica. "Aşa se joacă PNL"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul Pro România Gabriela Podaşcă a reacţionat dur la adresa PNL după ce Traian Ogâgău a fost validat în funcţia de primar al oraşului Sângeorz-Băi. 

"Pare incredibil, dar se întâmplă tot mai des la PNL. Oamenii promovați în funcții publice sunt condamnați, falsificatori, incompetenți și impostori. Cel mai grav este că acești oameni sunt în poziția de a decide pentru noi. Nu se mai poate așa!

În orice țară normală primarul acesta și-ar fi pierdut funcția. În România însă, PNL face tertipuri. Întârzie validarea noului mandat, pune în aplicare decizia de încetare a celui vechi ca urmare a condamnării definitive într-un dosar penal, iar două zile mai târziu îl revalidează următorii patru ani, ca urmare a alegerilor din 27 septembrie. Ați înțeles ideea?

Așa se joacă PNL cu sănătatea, cu educația, cu firmele românești, cu economia țării. Ultima ocazie ca să-i oprim este pe 6 decembrie. Ulterior nu va putea nimeni să-i mai împiedice să-și bată joc de pensii, salarii, angajați, angajatori, alocații și de banii publici. PRO România va depune toate eforturile pentru a bloca măsurile luate de PNL împotriva românilor, dar de data aceasta puterea e la voi, în votul vostru.", a scris Gabriela Podaşcă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel