Prințul William, "lovitură uriașă" pentru Harry și Meghan. Expert regal, IRONIE după gestul lui: Calcă pe urmele lui Charles și ale Prințului Philip
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambridgeroyal
Un expert regal a făcut o ironie la adresa ducilor de Sussex, după gestul Prințului William.

La începutul acestei luni, prințul William a lansat premiul pentru mediu, care îi recunoaște pe cei care vin cu soluții creative la problemele planetei. Michael Bloomberg s-a alăturat inițiativei în calitate de consilier global pentru câștigătorii premiului.

Astefel, Prințul William și fostul primar al orașului New York, Michael Bloomberg, s-au unit pentru a evidenția importanța combaterii schimbărilor climatice și vor lucra împreună la inițiativa de mediu a Prințului, numită Premiul Earthshot.

Ei bine, asocierea Prințului William cu Bloomberg este consierată "o lovitură uriașă" pentru Prințul Harry și Meghan Markle, mutați la începutul anului 2020 în SUA.Îj

În opinia experților regali, colaborarea celor doi ar putea să le ridice multe întrebări Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, în legătură cu succesul pe care l-ar fi putut avea dacă nu ar fi părăsit Familia Regală.

Expert regal, ironie la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a salutat reușita Ducelui de Cambridge de a obține serviciile fostului candidat la președinția SUA. Expertul regal a subliniat, de asemenea, succesele anterioare ale lui William și a evidențiat influența sa în interzicerea vânzării de fildeș în China, în urmă cu patru ani.

Fitzwilliams a insistat asupra faptului că mișcarea "arată încă o dată cum patronajul regal poate da rezultate uriașe" și, ca o  ironie la adresa lui Harry și Meghan Markle a adăugat că, "subliniază influența enormă pe care o are calitatea de membru al familiei regale".

"Este o lovitură uriașă pentru William să-l obțină pe Michael R. Bloomberg, trimisul special al secretarului general al Națiunilor Unite pentru ambiție și soluții climatice, în calitate de consilier global al câștigătorilor Premiului Earthshot, pe care ducele de Cambridge l-a lansat în octombrie 2020.

Este cel mai prestigios premiu de mediu din istorie, având ca scop să inspire o acțiune colectivă de salvare a planetei prin stimularea ideilor care să ajute la realizarea acestui lucru. În acest sens, William calcă pe urmele tatălui său, Prințul de Wales și ale bunicului său, Prințul Philip.

Aceasta arată încă o dată cum patronajul regal poate da rezultate uriașe, întâlnirea lui William cu președintele Xi al Chinei în 2015 a avut o influență asupra interzicerii comerțului cu fildeș în China în 2017. Acest lucru subliniază influența enormă pe care o are calitatea de membru al familiei regale", a declarat Richard Fitzwilliams, potrivit Daily Express.

William și Harry, schimb de replici la TV. Momentul care l-a RUȘINAT pe Harry: Suntem frați, nu iubiți!

Tensiunile dintre Prințul Harry și Prințul William sunt din ce în ce mai pronunțate, odată cu renunțarea Ducilor de Sussex la statutul de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii. 

De atunci, au apărut o mulțime de declarații, de acuzații, de zvonuri și certuri. 

Mai mult, chiar Prințul Harry a fost cel care a recunoscut, în interviul cu Oprah Winfrey, că între el și fratele său, Prințul William, dar și Prințul Charles, tatăl său, lucrurile nu stau tocmai bine. 

De-a lungul timpului, după mutarea Ducilor de Sussex în SUA, presa britanică a lansat mai multe dezvăluiri, dar ultimele dintre ele arată că pe axa formată din Regina Elisabeta, Prinţul William și Kate Middleton, au existat destule nemulţumiri.

William și Harry, schimb de replici

Ei bine, diferențele dintre cei doi frați sunt mari, iar schimburile de replici și opiniile contradictorii au existat încă din copilărie.

În urmă cu aproape 10 ani, cei doi frați au oferit un interviu pentru BBC în care au vorbit despre relația lor și au avut un schimb de replici.

La acel moment, Harry și William locuiau împreună pe durata antrenamentelor de zbor de la RAF Shawbury, unde se pregăteau să obțină licențe din partea Școlii de zbor pentru elicoptere de apărare. 

Prințul William a spus că fratele său, Prințul Harry, "sforăie foarte mult" și că "îl ținea treaz toată noaptea". Mai mult, fiul cel mare al Prințului Charles părea la acea vreme revoltat de comportamentul lui Harry și nu s-a sfiit să-i ia apărarea în fața publicului. 

Ducele de Cambridge a mai spus jurnaliștilor că s-a înțeles bine, în general, cu Harry, deși nu își respecta până la capăt sarcinile de fiecare dată, făcând glume despre dezordinea fratelui său.

"A fost prima și ultima dată când vom locui împreună, vă asigur de asta (...)

Ținând cont de faptul că eu gătesc, îl hrănesc în fiecare zi, cred că s-a descurcat foarte bine. Harry spală vasele, dar apoi lasă cea mai mare parte în chiuvetă, iar eu mă întorc dimineața și trebuie să le spăl. Fac totuși destul de multă curățenie după el", a spus William atunci.

Prințul Harry s-a rușinat instant și a făcut și el glume pe seama fratelui său, despre care a spus că ar fi putut să ofere o impresie greșită publicului.

"Minciuni! Oh, Doamne, acum vor crede că împărțim patul. Suntem frați, nu iubiți!", a spus imediat Prințul Harry, citează evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel