Prințul Harry și Meghan, UMILIȚI după coperta din revista TIME: Mă scuzați, mă duc să vomit / Sper că e o GLUMĂ, o greșeală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Meghan Markle și Prințul Harry au fost umiliți după cea mai recentă apariție a lor din revista TIME.

Meghan Markle și Prințul Harry stârnesc controversă după controversă. 

Recent, cei doi Duci de Sussex, care au renunțat la statutul de membri seniori ai Casei Regale la începutul anului 2020, au fost incluși pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume în 2021 și au apărut pe coperta revistei TIME. 

Chiar dacă reprezentanții revistei au vrut să-i pună într-o lumină bună, lucrul acesta nu prea le-a ieșit, însă mesajul transmis de ei este cât se poate de subtil după toate scandalurile pe care le-au avut de-a lungul anilor, odată cu oficializarea relației lor și mai apoi cu nunta.

Ei bine, pe copertă, Prințul Harry se află în spatele lui Meghan Markle, într-o poziție incertă și sprijinindu-se de umărul ei. Imaginea a scandalizat Internetul, iar comentariile care curg de câteva zile peste tot sunt extrem de dure, făcând referire la fapul că Harry este în umbra lui Meghan Markle și că ea este cea răspunzătoare de "dezastrul" din ultimul timp din Familia Regală britanică și cea care a pus totul la cale.

Mai mult, Meghan este îmbrăcată în alb, iar Harry în negru, lucru care parcă dă de înțeles să actrița este un îngeraș.

Laude pentru implicarea lui Meghan și Harry în acțiuni caritabile

 

Imaginile au fost realizate de fotograful Pari Dukovic la conacul cuplului în valoare de 11 milioane de lire sterline din California.

Bucătarul José Andrés, fondatorul World Central Kitchen, una dintre organizațiile caritabile pe care ducii de Sussex le susține a vorbit despre cei doi.

"Acțiunea nu este alegerea ușoară pentru un tânăr duce și ducesă care au fost binecuvântați prin naștere și talent și atinși de faimă. Ar fi mult mai bine să vă bucurați de norocul lor și să rămâneți în tăcere” a spus el.

„Mână în mână cu partenerii non-profit, aceștia își asumă riscuri pentru a ajuta comunitățile care au nevoie – oferind sprijin pentru sănătatea mintală a femeilor și fetelor de culoare din SUA și hrănirea celor afectați de dezastre naturale din India și Caraibe”, se arată în TIME, potrivit Irishmirror.

Meghan și Harry, umiliți pe Internet după coperta revistei

 

- "Singura mea critică este că fotografia arată prea photoshopată și falsă"

- "Wow, poza asta ține loc de volume întregi. Nu ascunde cine este în control"

- "Poza asta pare extrem de prelucrată. De asemenea, felul în care sunt poziționați ei este edificator: este show-ul lui Meghan, iar Harry este doar un actor secundar"

- "Mă scuzați, mă duc să vomit"

- "Harry arată absolut ciudat pândind așa în spatele soției sale"

- "Mare glumă"

- "Această copertă a revistei reprezintă cu adevărat dinamica relației lor"

Mai multe comentarii pe pagina de Instagram a revistei TIME îi roagă pe reprezentanții acesteia să șteargă coperta și imaginile.

- "Vă rugăm să ștergeți acest lucru, este oribil"

- "De ce se ascunde în spatele ei?"

- "Vă rog, poate cineva să-mi spună că este o glumă sau un fel de greșeală?"

- "Ce ziceți de asistenții medicali și doctorii care încă se luptă COVID? Ce ziceți de profesorii din prima linie în fiecare nenorocită de zi? Această copertă este dezgustătoare"

- "Ca medic sau orice furnizor de asistență medicală, am fost uimit să văd cel mai influent al anului. Hahaha. Îmi pare rău TIME, dar ești departe"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel