Prințul Harry și Meghan Markle riscă să fie huiduiți la încoronarea Regelui Charles. Kate, sătulă de "dramele" lor
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prințul Harry și Meghan Markle riscă să fie huiduiți la încoronarea Regelui Charles / Foto: Instagram susexroyal
Prințul Harry și Meghan Markle riscă să fie huiduiți la încoronarea Regelui Charles / Foto: Instagram susexroyal
Prințul Harry și Meghan Markle riscă să fie huiduiți la încoronarea Regelui Charles, susține un comentator regal.

Harry și Meghan Markle se confruntă cu o situație dificilă, pe măsură ce încoronarea Regelui Charles al III-lea se apropie, a susținut un comentator regal, scrie The Sun.

Încoronarea Majestății Sale în Westminster Abbey va avea loc pe 6 mai, la aproape 70 de ani după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată. Și, potrivit comentatorului regal Hilary Fordwich, Harry și Meghan s-ar putea confrunta cu furia publicului britanic dacă aleg să participe la eveniment.

"Dilema cu care se confruntă Harry și Meghan este aceea a unei situații cu pierderi-pierderi", a spus ea pentru Express.

"Pe de o parte, dacă acceptă invitația lor, probabilitatea de a fi huiduiți de publicul britanic, pe care l-au aruncat sub autobuz, este foarte probabilă", a spus acesta.

Kate este "atentă" la orice dramă cu care s-ar putea confrunta Harry și Meghan


Se spune că Prințesa de Wales este "prevăzătoare" față de orice dramă care s-ar putea întâmpla cu Ducii Sussex, deoarece "chiar nu vrea" ca planurile ei viitoare să fie perturbate de vreuna dintre afirmațiile cuplului.

Kate va sărbători a cincea aniversare a Prințului Louis pe 28 aprilie, la o zi după ce va marca 12 ani de căsătorie cu Prințul William. Apoi va ține petreceri pentru ziua de naștere a Prințesei Charlotte pe 2 mai și curând după aceea va avea loc Încoronarea Regelui Charles, pe 6 mai.

Se spune că Kate a devenit "anxioasă" în legătură cu următoarele câteva săptămâni deoarece se teme că unele planuri i-ar putea fi distruse.

O sursă a declarat pentru Heat: "De nenumărate ori, Kate a trebuit să se confrunte cu acest comportament "uită-te la mine" din partea lui Meghan și Harry și chiar nu vrea ca ei să distrugă următoarele câteva săptămâni. Cascadoriile lor par să se întâmple întotdeauna în cele mai rele momente posibile – în sau în jurul unor zile sau repere importante. Toată lumea știe că Kate este cea mai puțin cinică persoană pe care ai putea să o întâlnești vreodată, dar există prea multe cazuri de dramă perfect sincronizată pentru ca aceasta să fie o coincidență. Desigur, asta a făcut-o pe Kate să fie precaută și îngrijorată cu privire la ce ar putea face în continuare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel