Prințul Harry i-a trimis pe membrii Familiei Regale la terapie, ca să-i "vorbească limba"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Prințul Harry i-a îndemnat pe membrii Familiei Regale să facă terapie.

Prințul Harry a spus că a fost diagnosticat cu tulburare de stres posttraumatic atunci când mama sa, Prințesa Diana, a murit, scrie hindustantimes.com.

Totodată, el a afirmat că i-a încurajat pe membrii Familiei Regale să meargă la terapie, potrivit unui raport din The Times. El și-a dorit acest lucru deoarece credea asta îi va ajuta pe cei din Familia Regală să-l înțeleagă mai bine și să-i "vorbească limba".

Atunci când mama sa, Prințesa Diana, a murit, Prințul Harry avea 12 ani. El a spus că nu se consideră "o victimă" și că soția sa, Meghan Markle, "l-a salvat". Numind-o "ființă umană excepțională", Prințul Harry a vorbit și despre modul în care drogurile, inclusiv canabisul, l-au "ajutat cu adevărat".

El a spus că, după ce a vorbit el însuși cu un terapeut, "a încercat să-i încurajeze pe toți din familia sa să o facă".

Prințul Harry: Multe familii sunt disfuncționale

Prințul Harry a mai declarat că "multe familii sunt complicate și multe familii sunt de asemenea disfuncționale" și a spus că terapia l-a învățat "o nouă limbă și oamenii de care eram înconjurat nu vorbeau acea limbă'.

"Așa că, de fapt, m-am simțit mai împins la o parte și apoi i-am spus terapeutului meu: "Ok, am o problemă – asta funcționează pentru mine... astfel încât acum să pot trăi o viață cu adevărat autentică și să fiu cu adevărat fericit, să fiu mai bun. Sunt tată pentru copiii mei, dar în același timp mă simt din ce în ce mai îndepărtat de cei dragi și de familia mea, asta este o problemă", a adăugat el.

Anterior, un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a confirmat că prințul Harry "a primit recent corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea ducelui și ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel