Prințul Harry, dezvăluire despre al doilea copil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre un al doilea copil cu familiile ai căror membri lucrează în domeniul militar, la Windsor.

Ducii de Sussex s-au întâlnit, în urmă cu câteva zile, cu familiile ai căror membri lucrează în domeniul militar la centrul de la Windsor, orașul în care locuiesc și unde îl cresc pe micuțul Archie Harrison.

Pe pagina oficială de Instagram apar mai multe poze ce îi arată pe cei doi duci cu alți copii, Meghan și Harry părând extrem de fericiți.

Prințul Harry, despre un al doilea copil

Nici nu îmi pot imagina cum este să pierzi așa multe, căci ei cresc foarte repede", a declarat Prințul Harry, conform ITV News, citează verdict.ro

Ce spun mamele prezente la eveniment

Două dintre mamele de la eveniment, le-au povestit celor de la Forces Network, despre discuțiile pe care le-a avut cu Prințul Harry, despre un al doilea copil.

Harry era foarte interesat de cum merg lucrurile cu al doilea copil, căci amândoi avem deja copii mai mari. Am încercat să îl încurajăm să aibă și al doilea copil", a spus Susie Stringfellow, una dintre mame. 

"Au vorbit despre viața din armată, despre cum este să fii plecat de Crăciun...ei pot să se compare cu noi. Ei nu vor să piardă nimic din viața celui mic, așa cum bărbații noștri pierd atunci când sunt plecați", a spus Victoria Tucker, cealaltă mamă. 

Meghan Markle, însărcinată

Totodată, au apărut și mai multe zvonuri, cum că ducesa de Sussex, Meghan Markle, ar fi din nou însărcinată deoarece a început să poarte rochiile pe care le-a purtat și în timpul sarcii cu Archie. În plus, apropiații Casei Regale susțin că s-a confruntat cu grețuri și că poftește la mâncăruri pe care de obicei le evită.

 
 
 
View this post on Instagram

Thank you from The Duke and Duchess of Sussex to all the military families they met with yesterday. For more details on this surprise visit, please see our previous post. #remembrance #lestweforget Photo ©️SussexRoyal/MOD

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) onNov 7, 2019 at 2:16am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel