Prințul Harry: "Am ucis. Am luat o viață pentru o altă viață"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
harry
harry

Prinţul Harry, fiul cel mic al Prinţului Charles şi nepotul Reginei Angliei, al treilea om în lanțul succesiunii pentru tronul Marii Britanii a dezvăluit că este responsabil pentru moartea a cel puțin un taliban. 

"Căpitanul Wales", cum este cunoscut în rândul armatei britanice, a declarat că a "luat o viaţă pentru a salva o altă viaţă" într-un interivu acordat la finalul celor patru luni pe care le-a petrecut ca pilot pe un elicopter de asalt Apache, scrie evz.ro. "Dacă încearcă cineva să ne facă rău, trebuie să îl scoatem din joc. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să mă asigur că băieţii de la sol sunt în afara pericolului", a spus Prinţul Harry, care a făcut parte din Escadrila 662 din Regimentul 3 al Forţelor Armate Aeriene.

Harry, lăudat de colegi pentru eficienţa sa din timpul misiunilor, nu a avut parte de tratament preferenţial, având aceleaşi drepturi ca ceilalţi piloţi din Armată. Căpitaul Wales a contribuit la mai multe misiuni de salvare în Afganistan. În timpul liber, Harry şi-a construit o reputaţie de invincibil la jocurile pe Play Station.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel