Prinţul Charles vine în România
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook - Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook - Familia Regală a Marii Britanii
Prinţul Charles va veni în România.

Prinţul Charles va veni în România. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi, miercuri, la Palatul Elisabeta pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră, anunţă Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei, scrie Ziarul de Iași.

Prinţul de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. Moştenitorul coroanei britanice este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Prințul Charles și soția sa Camilla vor apărea într-un serial britanic

Prințul de Wales și ducesa de Cornwall vor fi invitații unui episod din serialul EastEnders pentru a marca Jubileul de platină al reginei. Charles și Camilla se vor alătura locuitorilor din Albert Square pentru o petrecere de stradă organizată în onoarea celor 70 de ani ai monarhului pe tron. Ei au filmat scenele în martie, când au vizitat platoul Elstree al serialului și s-au întâlnit cu membrii distribuției.

Episodul urmează să fie difuzat pe BBC One pe 2 iunie. Telespectatorii și fanii serialului l-au văzut deja pe personajul Mick Carter, interpretat de Danny Dyer, hotărât să organizeze o petrecere jubiliară pentru locuitorii cartierului, iar mai târziu fiind tachinat că vor fi prezenți niște invitați foarte speciali.

În episodul jubiliar, petrecăreții vor fi șocați când apar membrii familiei regale. Charles și Camilla vor fi întâmpinați de Mick și Linda Carter, interpretată de Kellie Bright, care le vor prezenta invitaților speciali locuitorii din Walford. Vorbind despre întâlnirea cu membrii cuplului regal, Bright a afirmat că cei doi au fost ”camarazi pe cinste”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel