Cine este persoana din Familia Regală care întreba ce culoare va avea Archie, fiul lui Meghan și Harry. S-a aflat! Dialogul uluitor, SCOS la iveală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cine a fost persoana care s-a întrebat ce culoare va avea pielea copiilor lui Meghan Markle și ai Prințului Harry.

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au oferit lui Oprah Winfrey la începtul anului 2021 a stârnit o adevărată controversă în Familia Regală britanică și nu numai și la aproape un an de la acel moment, acuzațiile făcute de cei doi foști Duci de Sussex încă sunt în atenția experților regali, ai comentatorilor britanici, jurnaliștilor sau scriitorilor. 

În interviul de la acea vreme, Meghan Markle i-a acuzat pe unii dintre membrii familiei regale britanice că au exprimat anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă copilul lor, Archie, pe vremea când ea era însărcinată.

Prinţul Harry nu a precizat identitatea persoanei din familia regală care a adus în discuţie acest aspect, "însă a dorit să se asigure că eu ştiu (...) că nu era vorba nici de bunica sa, nici de bunicul său", a declarat animatoarea emisiunii CBS This Morning.

Meghan Markle, care este metisă, a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale erau îngrijoraţi de culoarea pielii cu care urma să se nască copilul, pe când ea era însărcinată cu Archie, care va împlini în luna mai 2 ani.

Cine e membrul Familiei Regale britanice care întreba ce culoare va avea Archie, fiul ducilor de Sussex

 

Chiar dacă cei doi nu au oferit atunci niciun nume, potrivit cărţii "Fraţii şi soţiile lor", se pare că însuşi Prinţul Charles a adresat această întrebare.

Acest detaliu a fost oferit de autorul Christopher Andersen, care și-a citat " sursa sa de încredere" care a dezvăluit marele mister, publicat în cartea ieşită marţi de sub tipar, arată The Sun.

Potrivit informaţiilor din carte, chiar în dimineaţa în care s-a anunţat oficial logodna prinţului Harry cu Meghan Markle, prinţul Charles i-ar fi spus Camillei: "Oare cum vor arăta copiii lor?"

"Sursa credibilă" a susţinut că soţia lui Charles, Camilla, ar fi răspuns: "Sunt convinsă că minunat!"

Îin urma dezvăluirilor făcute în carte, un purtător de cuvânt al prinţului Charles a declarat pentru "The Post" că: "Este pură ficţiune şi nu comentăm".

Meghan Markle și Prințul Harry nu au comentat informaţiile apărute.

Prințul Harry s-a temut ca Meghan Markle să nu pățească la fel ca Prințesa Diana

Prinţul Harry, care a şocat Marea Britanie anul trecut când el şi soţia sa Meghan au anunţat că renunţă la atribuţiile regale, i-a declarat celebrei realizatoare de televiziune americane Oprah Winfrey că se temea de faptul că istoria s-ar putea repeta, relatează luni Reuters.

"Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă", a spus Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, după divorţul de prinţul Charles.

"Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani", a spus Harry în interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel