Prințesa Anne, favorita Prințului Philip, mesaj emoționant după moartea Ducelui: Lucrurile pe care am vrut cel mai mult să le imit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Fiica Prințului Philip, Prințesa Anne, a transmis un mesaj după moartea tatălui său. 

Regina Elisabeta și Prințul Philip, poveste de iubire inedită. S-au îndrăgostit când ea avea doar 13 ani. "Zeul grec absolut", sacrificii pentru inima Suveranei

Regina Elisabeta și Prințul Philip au avut împreună patru copii: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prinuțul Edward. Dintre toți cei patru, de-a lungul anilor, s-a spus că Prințesa Anne a fost favorita ducelui de Edinburgh și că aceasta a semănat extrem de mult cu el. 

Mai mult, odată cu venirea în familie a Prințesei Diana, sora Prințului Charles a avut un moment delicat. Aceasta era nemulțumită de faptul că Prințesa Diana o eclipsa iar relația dintre cele două a fost extrem de tensionată. Mai mult, Prințesa Anne, preferata tatălui, era frustrată de faptul că părintele ei începuse să o placă pe aleasa lui Charles.

Experții regali susțin că Anne o considera prostuță și slabă pe Diana și ura felul în care aceasta se folosea de presă pentru a se promova

Prințesa Anne a transmis un mesaj emoționant după moartea tatălui ei

"Știi că se va întâmpla, dar nu ești niciodată pregătit! Tatăl meu a fost profesorul meu, susținătorul meu și criticul meu, dar în cea mai mare parte este exemplul său de viață bine trăită și de serviciu liber, lucruri pe care am vrut cel mai mult să le imit. Capacitatea sa de a trata fiecare persoană ca individ în sine cu propriile sale aptitudini vine din toate organizațiile în care a fost implicat.

Consider că este o onoare și un privilegiu să i se fi urmat pașii și știu cât de multe a vrut să transmită în Marea Britanie, în Commonwealth și în lumea largă.

Aș dori să subliniez cât de mult apreciază familia mesajele și amintirile atâtor oameni a căror viață a atins-o. Ne va fi dor de el, dar el lasă o moștenire care ne poate inspira pe toți", a transmis Prințesa Anne, după moartea tatălui ei. 

Prințul Philip, acuzat de moartea Prințesei Diana. Scrisorile dintre ei au ieșit la iveală. Criză de nervi înainte de înmormântare: Duceți-vă naibii!

Prințul Edward, cel mai mic dintre cei trei frați, mesaj după moartea tatălui

În plus, prinţul Edward, cel mai mic dintre cei patru copii ai Reginei și a Prințului Philip, a spus:

"A avut mereu un rol dificil dar l-a susţinut cu cea mai extraordinară înflăcărare, tact şi diplomaţie. Nu a încercat niciodată să o pună în umbră pe regină sub nicio formă şi cred că a fost ca o stâncă în viaţa reginei, şi cu siguranţă în cadrul familiei a făcut la fel". 

Prințul Philip, declarație controversată despre reîncarnare. Catastrofă pe insula unde era considerat zeu: Aș vrea să mă întorc ca un virus mortal

Prințul Philip a murit vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Ducele ar fi împlinit 100 de ani, în luna iunie a acestui an.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel