Principele Nicolae, nuntă regală în Belgia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Alteța Sa Regală Principele Nicolae va reprezenta Familia Regală a României la nunta ASR Principelui Amedeo al Belgiei cu domnișoara Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein, care va avea loc la Roma, sâmbătă, 5 iulie 2014.

Ceremonia religioasă va fi oficiată în Bazilica Sfânta Maria din Trastevere. Dineul ce va urma căsătoriei va avea loc la Villa Medici.

VEZI ȘI: DACIANA SÂRBU, în atenția presei franceze. Ce scriu jurnaliștii


Principele Amedeo s-a născut în anul 1986 și este fiul cel mare al Altețelor Lor Regale Principesa Astrid și Principele Lorenz ai Belgiei. Principesa Astrid este sora Regelui Philippe, actualul suveran al Regatului Belgiei.

Domnișoara Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein s-a născut în 1987 și este fiica Contesei Lilia de Smecchia și a domnului Ettore Rosboch von Wolkenstein.

VEZI ȘI: E o RUȘINE NAȚIONALĂ! Expoziția care a stârnit revoltă la Muzeul Țăranului

Familile Regale ale României și Belgiei se înrudesc prin Regele Carol I și Maria, Contesă de Flandra, care au fost frați. Familiile Regale din România și Belgia se întâlnesc în mod frecvent în țările lor, ca și în Europa.

Familia Regală a României a efectuat de-a lungul anilor mai multe vizite în Regatul Belgiei. Întâlnirile au avut loc la invitaţia Reginei Fabiola, a Regelui Albert al II-lea şi Reginei Paola, a Regelui Philippe şi Reginei Mathilde sau a Principesei Astrid şi a Principelui Lorenz şi s-au desfăşurat la reşedinţele regale din Belgia: Castelul Ciergnon, Palatul Belvedere, Castelul Stuyvenberg și Castelul Laeken.

FOTO: România Regală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel