Primul proiect pe care Firea îl va depune în calitate de parlamentar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
În interviul acordat Antenei 3, Gabriela Firea a vorbit despre primul proiect pe care îl va depune în calitate de viitor parlamentar.

În interviul acordat Antenei 3, Gabriela Firea a vorbit despre primul proiect pe care îl va depune în calitate de viitor parlamentar: 

„Eu deja pregătesc o lege. Prima mea lege depusă, în calitate de parlamentar de București, în care voi funcționa ca primarul general în parlament, al capitalei. O lege în care Bucureștiul să nu mai fie văduvit de resurse, să avem și noi o sumă suficientă (să o cheltuie noul primar general, dar și cu ajutorul meu), în beneficiul cetățenilor.

Problema noastră nu este de unde tăiem, cum au spus ei. În campanie au venit și au spus: Tăiem de la dizabilități, tăiem de la bolnavi cronici, tăiem de la gravide, tăiem de la subvenții. Eu spun NU. Nu trebuie să tăiem. Trebuie să luptăm pentru procentul nostru corect. Bucureștenii contribuie foarte mult la PIB-ul țării și trebuie să ni se întoarcă un procent corect. Deci, acesta este primul proiect pe care îl voi depune în calitate de parlamentar, dacă voi fi aleasă.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel