Primele imagini cu bărbatul din Timiș. Momentul în care și-a înjunghiat iubita, surprins de camerele de supraveghere. "Imaginile sunt șocante" - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Au apărut imagini cu momentul în care bărbatul din Timiș își lovește iubita cu cuțitul în fața vecinilor și a copilului. 

Au apărut primele imagini cu bărbatul din Timiș care şi-a înjunghiat concubina, apoi a dat foc la casă. Momentul în care acesta a lovit-o cu cuțitul pe femeie a fost surprins de camerele de supraveghere.

Pe filmare se vede cum individul fuge după concubina sa, care încearcă să scape de el. La un moment dat victima se întoarce și încearcă să intre în curte, dar bărbatul o ajunge din urmă chiar în dreptul porții. Scenele șocante s-au petrecut sub ochii vecinilor, dar și a unuia dintre copiii femeii, care a încercat să-l oprească pe bărbat să-i rănească mama.

VEZI ȘI: Caz șocant în Timiș. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a dat foc la casă. Polițiștii l-au găsit mort

"Imaginile sunt șocante!"

"Imaginile sunt șocante, cu atât mai mult cu cât camera de supraveghere îl surprinde și pe unul dintre copiii femeii, care încearcă să-și apere mama.

Asta nu pare să îl impresioneze pe agresor, care își continuă atacul. El își aleargă concubina, care încearcă să se refugieze în curtea unei locuințe, însă bărbatul o prinde din urmă, o trage de păr și începe să o lovească.

La un moment dat, proprietarii locuinței respective îi deschid poarta femeii, pentru ca aceasta să se poată refugia, însă în primă fază aceasta nu reușește să intre în curte. Bărbatul continuă să o lovească sub privirile îngrozite ale copilului ale vecinilor.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

În cele din urmă, femeia reușește să intre în curtea respectivă, iar bărbatul fuge. Inițial, s-a crezut despre el că a fugit, pur și simplu, de la locul infracțiunii.

Există însă indicii potrivit cărora agresorul ar fi dat foc unei anexe a imobilului său, după care a intrat în incinta cuprinsă de flăcări. Pompierii care au ajuns ieri la fața locului au găsit acolo, după ce au lichidat incendiul, trupul carbonizat al unei persoane, despre care se presupune că ar fi chiar atacatorul și rămâne ca acesta să fie identificat de oamenii legii.

În momentul de față, victima agresiunii este la spital, în stare gravă, sub supraveghere medicală în secția de terapie intensivă. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire, după ce a fost înjunghiată în gât. Toți cei șase copii ai femeii, cel mai mic un bebeluș, iar cel mai mare având 14 ani, au fost preluați de rudele acesteia, care vor avea grijă de ei până când, eventual, mama lor va fi externată.

Poliția face cercetări în acest caz. Sunt investigate infracțiunea de tentativă de omor, ca urmare a faptului că femeia a fost înjunghiată, și infracțiunea de omor din culpă, în legătură cu cadavrul carbonizat găsit în anexa gospodăriei", a relatat Cătălina Buzoianu, corespondent Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel