Primele declarații ale tinerei care a născut după accidentul cu șapte morți de la Iași
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Büşranur Aydın, de la Pexels
Fotografie creată de Büşranur Aydın, de la Pexels
Femeia care a supraviețuit tragediei de la Iași a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea a făcut și primele declarații după accidentul soldat cu șapte morți. 

Ermina, tânăra de 24 de ani implicată în accidentul soldat cu șapte morți și trei răniți de la Iași, a adus pe lume un băiețel sănătos. Copilul a primit la naștere nota 10. 

Femeia a aflat la maternitate că are Covid, dar băiețelul nu este infectat, motiv pentru care vor sta despărțiți câteva zile, până vor fi externați în condiții de siguranță.

Ermina a povestit că "mi s-a rupt apa și a venit salvarea după mine. Îmi amintesc că a frânat și a simțit o zdruncinătură și m-am lovit la spinare și a ieșit fum și a întrebat asistenta ce s-a înțâmplat, iar șoferul a spus că a fost un accident. M-am speriat. Eram panicată să ajung la spital". 

"Mama a fost redirecționată la noi, suntem suport COVID19, ea fiind pozitivă, copilul este testat și momentan este negativ, din fericire a primit scor APGAR mare, are greutate mare, este un copil cu un prognostic foarte bun!", a declarat Gabriel Martinescu, manager Maternitatea Elena Doamna, Iași, potrivit ȘtirileProTV.

Între timp, alți oameni aprindeau lumânări pentru cei care au murit în urma accidentului.

O ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28

O ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, marţi, în jurul orei 6,40, în zona localităţii Sârca, cinci persoane fiind găsite în stop cardio-respirator. Ulterior, numărul persoanelor decedate în accident a crescut la şapte.

Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, un autocamion ar fi derapat într-o curbă şi intrat pe contrasens, a acroşat o ambulanţă, apoi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Şase dintre cele şapte persoane care au decedat în accident erau muncitori în construcţii care se aflau în autoutilitara lovită de un camion care a intrat pe contrasens, cea de-a şaptea persoană decedată fiind şoferul camionului.

Celelalte trei persoane rănite în accident se aflau într-o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a plecat de la staţia din Târgu Frumos pentru a o transporta pe femeia gravidă la maternitate pentru a naşte. Şoferul ambulanţei a fost transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon", unde a fost dus în sala de operaţie după ce s-a constatat că are o ruptură de splină cu hemoperitoneu. Asistenta medicală a fost transportată şi ea la unitatea medicală, transmitea Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel