Primarul orașului Avrig, Adrian David, a fost confirmat cu Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Primarul orașului Avrig, Adrian David, a anunțat că a fost diagnosticat cu Covid-19. 

Printr-o postare pe Facebook, primarul orașului Avrig, Adrian David, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

În prezent se află la secția Covid a Spitalului Orășenesc Agnita. Potrivit celor scrise de edil, starea lui este bună. 

Am fost întotdeauna sincer cu dumneavoastră. Voi fi și de această dată. Și eu am fost depistat pozitiv cu coronavirus și sunt în grija medicilor din Spitalul Orășenesc Agnita, Secția Covid–19. Starea mea de sănătate este acum bună și sper să îmi reiau cât mai curând toate îndatoririle de primar. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă”, a scris Adrian David pe Facebook.

Adrian David: Orașul Avrig intră de mâine în carantină zonală

Primarul a precizat, duminică, faptul că „orașul Avrig intră de mâine în carantină zonală, pentru o perioadă de 14 zile. Numărul cazurilor noi de coronavirus este în continuare mare. Deși rata de incidență cumulată este în scădere la nivel județean, în Avrig s-a ajuns la o incidență de 7,87 de cazuri la mia de locuitori.”

De asemenea, primarul a precizat că „acum nu e momentul să ne întâlnim cu prietenii, să organizăm petreceri de orice fel sau să lăsăm garda jos când vine vorba de igienă și protecție sanitară. Vă rog să țineți cont că circulația și staționarea în spațiile publice este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate și numai cu declarație pe propria răspundere, legitimație de serviciu sau adeverință eliberată de angajator. Nu ieșiți din locuințe dacă nu este cu adevărat nevoie.

Trebuie să le mulțumim miilor de medici, asistenți, forțe de ordine, pompieri, voluntari, tuturor celor care muncesc în spitale, pe străzi și oriunde este nevoie, pentru a ne proteja pe noi toți, inclusiv pe cei cărora nu le pasă. Dar, din păcate, inconștiența unora poate însemna moartea altora. Dragi avrigeni, aveți grijă unii de ceilalți și feriți-vă de boală. Și nu uitați că sănătatea e un dar. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”.

Dragi avrigeni, În această perioadă, inevitabil, toată atenția noastră este îndreptată spre prevenirea și combaterea...

Publicată de Adrian David pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel