Primarul din Vaslui vrea să schimbe conducerea Poliţiei Locale. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile_paval
vasile_paval

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl a anunţat că imediat după finalizarea anchetelor de către Serviciul de Investigare a Fraudelor la Poliţia Locală, instituţia va fi reorganizată din temelii, informează Evenimentul.

Autor: Adi Stroescu

vasile_paval„Aştept cu nerăbdare şi eu definitivarea anchetei care este în prezent în derulare la Poliţia Locală. Indiferent de rezultatul anchetei la Poliţia Locală se va lăsa cu o reorganizare, dar vreau să am şi concluziile anchetei. Lucrurile trebuie să se aşeze acolo şi oamenii să îşi facă datoria. Voi face public rezultatul anchetei şi măsurile care se vor lua. Indiferent însă de rezultat acolo lucrurile se vor schimba, nu numai conducerea. Vor fi schimbări de jos până sus, de la stânga la dreapta. Vor fi schimbări din toate punctele de vedere”, a declarat, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Edilul mai susţine că atât credibilitatea Poliţiei Locale cât şi imaginea Primăriei au avut de suferit în urma scandalurilor în care a fost implicată în ultimele luni fosta poliţie comunitară.

În momentul de faţă 30 de poliţişti locali vasluieni sunt cercetaţi pentru delapidare, fals intelectual şi uz de fals. Aceştia au fost puşi sub învinuire de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Toate astea după ce s-a constatat că la Poliţia Locală s-a consumat în decursul unui an de zile prea mult combustibil.

Citeşte şi:

Poliţiştii locali din Bacău nu şi-au primit salariile compensatorii

Şeful Poliţiei Române: I-aş pune pe toţi să jure cu mâna pe inimă că au folosit corect resursele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel