Primarul din Turceni caută consilier personal. Condiţii: „să zâmbească frumos”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iordache-turceni
iordache-turceni

Primarul oraşului Turceni, liberalul Ion Iordache, după ce şi-a concediat toţi consilierii personali a dat „sfoară-n ţară” că îşi caută unul nou. În fişa postului, noul consilier trebuie să ştie să zâmbească frumos, informează Exclusiv de Gorj. Edilul zice că a avut drept consilieri şi „gagică şi bărbat, dar i-am dat afară că nu s-au potrivit cu mine”.

Autor: Adrian Stroescu

În prezent, ca să umple golul, Iordache spune că „am anunţ că angajez consilier personal”. Când vine vorba despre criterii, primarul precizează, printre altele, că „dacă ştie să zâmbească frumos, o angajez”.

Edilul din Turceni nu ţine cu tot dinadinsul ca zâmbitoarea sau zâmbăreaţa să aibă dimensiunile 90-60-90 şi nu doreşte să aibă studii de astronomie, ci preferă să fie de profesie jurist.

Pe parcursul dialogului, pe principiul personal că „e vorba mea şi mi-o iau înapoi”, edilul revine şi susţine că nu ţine cu tot dinadinsul ca viitorul său consilier să fie o „gagică”, fiind de acord să accepte şi un bărbat.

Astfel, întrucât s-a răzgândit în privinţa consilierului personal căutat să-l angajeze, Ion Iordache susţine că ar dori ca viitorul consilier să fie, spune el, „de preferinţă bărbat, că am multe gagici şi trebuie să mă ajute”. Nu precizează însă despre ce ajutor este vorba, dar vine şi cu o altă idee de genul „vreau să facem o nouă restructurare: nu mai rămânem decât secretara, primarul şi vicele şi restul îi dau afară să nu aibă cine vă mai da vouă informaţii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel