Data actualizării:
Data publicării:

Primarul Cătălin Cherecheș ar urma să fie audiat în dosarul socrilor - surse

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Catalin Chereches
Sursa foto: Facebook Catalin Chereches
Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, ar urma să fie audiat de procurori în cazul mitei cu care soacra sa plănuia să-l scape de închisoare, potrivit surselor apropiate anchetei citate de Antena 3.

Cătălin Cherecheș spune că este nevinovat și că nu a avut habar de intenția soacrei care a vrut să o mituiască pe una dintre judecătoarele care vor da o decizie în cazul său. Cherecheș este nemulțumit că aceasta a fost păstrată în completul care judecă dosarul său de corupție. Între timp, socrii săi au contestat măsura arestării preventive. 

Primarul Cherecheș urmează să fie audiat de procurori în cazul mitei cu care soacra sa plănuia să-l scape de închisoare, potrivit surselor apropiate anchetei citate de Antena 3.

Socrii primarului vor să iasă de după gratii, la scurt timp după ce magistrații au decis să-i trimită în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile pentru dare de mită. Avocatul acestora a depus contestație la măsura luată, despre care spune că este una mult prea aspră în raport cu fapta săvârșită.

Contestația va fi judecată la Curtea de Apel din Târgu Mureș, însă deocamdată nu a fost fixat un termen de judecată. În tot acest timp, socrii lui Cherecheș încearcă să-și pregătească apărarea. De anchetă nu a scăpat nici soția primarului, cea care este acum cercetată pentru complicitate la dare de mită. 

La audieri vor ajunge și alți martori în dosar, printre care și membrii familiei lui Cătălin Cherecheș. Edilul își va afla sentința, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, pe 24 noiembrie.

Vezi și: Cherecheș, despre proces: A fost o falsă cerere de abținere, doamna judecător a menționat că dorește să rămână în continuare să mă judece

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel