"Prima şi ultima dată am votat în 20 mai 1990", afirmă Dan Negru
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
dan negru
dan negru

Până la ora 14:00, doar "Prima și ultima dată am votat în 20 mai 1990… Și gata… Nu mă interesează deloc lumea asta…", a scris Dan Negru pe blogul său.

În postare, prezentatorul a amintit că la începutul anilor '90, întreaga țară râdea "de papionul unui român reîntors în România dintr-un lung exil". Dan Negru se referea la Ion Rațiu, cel pe care l-a votat ultima oară când a fost la urne. Omul de televiziune a adăugat: "Și acum cred că n-am greșit , noi toți am fi arătat altfel azi… De atunci nu mă mai interesează zilele de alegeri… Papionul lui Rațiu, de care râdea toată România atunci, sunt sigur că azi ne-ar fi salvat…"

Dan Negru mai spune pe blogul său câteva cuvinte de-ale lui Ion Rațiu: "poți reînvia din morți doar din pământul patriei tale", povestind situația înhumării politicianului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, în Turda.

Prezentatorul încheie postarea adresând o întrebare cititorilor: "Oare ce s-o fi ales azi de cei care strigau <<Nu ne vindem țara>> și purtau pe la mitinguri coșciuge cu numele lui Rațiu".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel