Urmărește emisiunea live
Prima săptămână în Buzz House, cu adevărat memorabilă. Iată ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Prima săptămână în Buzz House, cu adevărat memorabilă. Iată ce s-a întâmplat
Prima săptămână în Buzz House, cu adevărat memorabilă. Iată ce s-a întâmplat
Prima săptămâna în Buzz House a fost una cu adevărat memorabilă. Nicole Cherry, Graure, Olivia Addams, Minelli, Antonia & Alex Velea s-au numărat printre invitații speciali care au avut parte de situații mai neobișnuite.

Până pe 31 iulie 2022, Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky vor locui în aceeași casă, situată pe malul lacului Snagov, acolo unde vor avea parte de multe challenge-uri și situații amuzante.



Iată ce s-a întâmplat în prima săptămână

 

În timp ce Claudisky ne-a arătat că se poate face curățenie îmbrăcat în costum de scafandru, fetele au realizat un fashion show și o ședință foto în care protagoniști au fost băieții-machiați cum nu s-a mai văzut.

Mai mult, Tik Tokerii au început să filmeze videoclipul piesei Bifa și au gândit propriul dans pentru acest moment.

Și dacă Minelli a jurizat un mic concurs de gătit, în care Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky s-au străduit să gătească preparate delicioase, gimnasta Larisa Iordache a venit în Buzz House să facă sport împreună cu cei șase influenceri de pe Tik Tok, spunându-le cât de important este să aibă o viața sănătoasă și testându-le rezistența 
sportivă.

S-au stropit cu pistoalele cu apă, au sărit in piscina cu sute de bile colorate, au jucat șotronul, leapșa, au făcut challange-ul "explode the watermelon" cu elastice, retrăind din nou 
perioada copilăriei. 

Într-una dintre zile, vlogger-ul Gami a fost alături de ei si i-a provocat la „ adevăr sau provocare” de unde s-au aflat multe detalii picante despre cei 6 membri. Aventura nu se oprește aici, mai au la dispoziție încă o săptămână, timp in care îi vor aștepta multe provocări și surprize. Oare ce a mai pregătit echipa pentru ei?

 

Cifrele generate în online după prima săptămână:

 

-16,3 milioane views pe hashtagul #BuzzHouse,

- BIFA a devenit sunet oficial Tik Tok,

- 16.800 video pe Tik Tok create pe piesa „BIFA”,

- 61.000 followers pe Tik Tok într-o săptămână,

- 800.000 likeuri în total pe contul Tik Tok

Buzz House este cel mai fresh concept de conținut pentru devoratorii de Tik Tok și nu numai, marca Global Talent United. Scopul principal al acestui proiect este să arate lumii întregi secretul din spatele contentului viral de pe TIK TOK.

Parteneri: Samsung, Lidl, Pepsi, Lays, Banca Transilvania, Bioderma, Ssang Yong, Fresh, 
Splend’or, Tazz si Promenada.

 

Despre Global

 


Grupul Global, format din: Global Records, casă de discuri, Global Publishing, companie de publishing in portofoliul căreia se regăsesc autori de renume precum: Alex Cotoi, Viky Red, Minelli, Marco&Seba, David Ciente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top,  precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Olivia Addams, Holy
Molly,EMAA, Florian Rus, Alina Eremia, AMI, Minelli, SICKOTOY, dar și influenceri de referință, ca BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Irina Deaconescu și mulți alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel