Prima reacție din PSD după atacul lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat de îndată după ce președintele României, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democrații în ultimele declarații susținute la Palatul Cotroceni, cu privire la câștigarea alegerilor europarlamentare de către PNL.

Evident, Klaus Werner Iohannis continuă atacurile la adresa PSD. Asta a făcut și în timpul campaniei. Eu am un mesaj  foarte simplu însă. Noi am vorbit și azi-noapte și astăzi, toți colegii noștri sunt calmi. Vom face o analiză la rece vizavi de modul în care ne-am comportat în această campanie electoral, a declarat Codrin Ștefănescu, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Puci în PSD? 

Sunt convins că nimeni din conducerea județeler nu a trădat. Toată lumea a fost și a bătut fiecare uliță, comună, scară de bloc. Mesajul a fost receptat. Într-adevăr, este o înfrângere pentru noi, însă trebuie să ne păstrăm calmul în aceste momente. Nimeni nu răspunde cu capul pentru lucrul ăsta. Vom face o analiză. Vom reveni foarte repede, a adăugat Ștefănescu.

Vezi și: REFERENDUM 2019 rezultate. Klaus Iohannis, primele declarații, 27 mai: Hoții și infractorii, la pușcărie, nu în fruntea statului LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel