Data actualizării:
Data publicării:

Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai / „Sufletul ne este pustiit...“

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Vlad Pascu
Foto: Instagram Vlad Pascu
Miruna și Mihai Pascu, părinții lui Matei-Vlad, tânărul care a ucis doi studenți la Geografie, au transmis un mesaj.

Miruna și Mihai Pascu, părinții lui Matei-Vlad Pascu, tânărul care a provocat un accident în localitatea 2 Mai, în care a ucis 2 studenți la Geografie, au transmis un mesaj în care regretă fapta fiului lor și spun că nu încearcă să-l ferească pe acesta de rigorile legii.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

CITEȘTE ȘI       -      Tatăl fetei de 20 de ani ucisă în accidentul de la 2 MAI: Pentru mine tot un copil este chiar și cel care a făcut rău familiilor noastre

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis părinții lui Matei-Vlad Pascu pentru Hot News.

CITEȘTE ȘI        -       Revolta unui sindicalist din Poliție în cazul Vlad Pascu: ”Cum să-l cercetezi pe nemernic pentru ucidere din culpă?”. Dar să-l lași să circule fără RCA și drogat e bine? ”Șpagagii ori...”

Matei-Vlad Pascu i-a ucis pe Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un grup de opt persoane. Acesta era sub influența drogurilor și cu doar o oră înainte să provoace accidentul, șoferul se afla în secția de poliție unde a fost testat de alcool.

Potrivit informațiilor transmise, ieri, de Constantin Glugă, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, organele legii l-au oprit pe Matei-Vlad Pascu în timpul nopții, iar în mașina acestuia au fost găsite substanțe interzise. Băiatul a fost condus la secția de Poliție, însă nu a fost testat de droguri, ci doar de alcool.

CITEȘTE ȘI       -      De ce Vlad Pascu nu a fost testat cu aparatul drug test. Cosmin Andreica: Unitatea de Poliție din Vama Veche este într-un container, nici măcar nu are sediu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel