Prima reacție a Președinției după ce moțiunea PNL a eșuat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a declarat marți, că este răspunderea PSD și a coaliției de la guvernare cât mai prelungesc criza din țară. Declarația a fost făcută după ce moțiunea de cenzură a PNL a picat. 

"Din punctul nostru de vedere, Opoziția și-a exercitat dreptul constituțional de a depune o moțiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puțin pentru această sesiune, este răspunderea PSD și a coaliției de guvernare de a decide cât mai prelungește această criză pe care de la distanță o percep mai bine în ce privește consecințele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD și a coaliției în momentul de față", a spus Dan Mihalache, potrivit Agerpres.

El a susținut că Administrația Prezidențială colaborează cu Guvernul, conform Constituției și legii. Dan Mihalache a spus însă că "este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată".

Consilierul prezidențial Dan Mihalache face parte din delegația care îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în SUA, cu ocazia summitului ONU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel