Prima Gală "Bravo, ai stil!", sâmbătă, la Kanal D
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sâmbătă seara, la ora 20:00, la Kanal D se va difuza prima Gală a show-ului "Bravo, ai stil!". O petrecere glamour sau o seară în club alături de prieteni, acestea sunt cele două teme propuse de jurați, pentru prima Gală "Bravo, ai stil!". 

Cele 14 concurente vor alege care dintre cele două teme li se potrivește cel mai bine și care le va pune cel mai mult în valoare astfel încât să obțină punctaj maximum și să câștige simpatia publicului și voturile juraților.

Miza show-ului este uriașă – câștigătoarea acestui sezon se va bucura de oportunitatea unei cariere în televiziune și va primi suma de 100.000 de lei, iar concurenta clasată pe locul secund va intra în posesia unui autoturism.

Silvia, câștigătoarea primului sezon al emisiunii, a remarcat de-a lungul acestor zile în care a fost alături de concurente în culise că acestea sunt foarte ambițioase.

"Concurentele știu ce vor, sunt foarte pregătite și ambițioase, dar în același timp trebuie să fie conștiente că acest concurs nu este o joacă. Trebuie să muncească foarte mult! Ce îmi place foarte mult la ele este faptul că își exprimă punctul de vedere într-o manieră coerentă și fără a ridica vocea una la cealaltă", a spus Silvia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel