Prima decizie majoră luată de sistemul VAR în România. Mateiu de la Universitatea Craiova a văzut „roșu direct” după consultarea VAR
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Arbitrajul video a ajuns și în Superligă, iar Alexandru Mateiu a fost eliminat, după ce arbitrul Radu Petrescu a fost ajutat de sistemul implementat și în România.

Fotbalistul gazdelor a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a faultat pe Nicolae Păun chiar în momentul în care Sepsi a reușit golul de 2-2. Aceasta a fost prima măsură luată cu ajutorul sistemului VAR.

Fotbalistul lui Laszlo Balint ar fi scăpat probabil fără sistemul VAR, însă centralul Radu Petrescu a reacționat imediat, chiar după ce Nicolae Păun a reușit să egaleze și să aducă o remiză nesperată pentru câștigătoarea Supercupei României.

„Prima dată n-am știut ce face Radu (n.n. arbitrul Radu Petrescu) după golul pe care l-am marcat, dar a dat cartonaș roșu și a fost bine pentru noi”, a fost reacția lui Nicolae Păun, la final.

„Chiar nu știu ce s-a întâmplat! Nu a fost intensitate, dar mă bucur că a fost VAR. O să stau probabil două etape”, a declarat Alexandru Mateiu, cel care l-a faultat dur pe Păun, în momentul în care fotbalistul lui Sepsi a tras spre poartă, scrie PorSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel