Prima casă, la un pas să DISPARĂ. Daniel Zamfir, despre Cîțu: Frustrat!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Senatorul Daniel Zamfir a lansat un atac la adresa ministrul Florin Cîțu.

”DUPA EL, POTOPUL! Bugetarul "praf" de la finante, e de neoprit! Dupa ce a ales momentul potrivit pentru declaratiile iresponsabile si a prabusit leul, dupa ce ne-a anuntat ca-l deranjeaza ca Hidroelctrica si CEC-ul inca mai sunt societati de Stat, tiribombistului nu-i place nici programul "Prima casa".

Libertarianul frustrat, inca ancorat in capitalismul anilor '90 cand se urmarea profitul cu orice pret-obiectiv pus de el practica in 2008-ii ataca acum pe tinerii doritori de locuinte familiale, si da si o lovitura puternica sectorului contructiilor care merge, practic, cel mai bine in Romania.


Asadar, profitul-mai ales pentru sistemul bancar-cu orice pret! Asta e politica libertariana a lui Citu!”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe Facebook.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, sâmbătă dimineață, că o serie de programe, printre care și "Prima Casă", sunt în analiză momentan pentru a se vedea dacă au adus sau nu plusvaloare, precizând despre proiectul PSD "O familie, o casă" că nu este interesant pentru liberali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel