Chirieac: Iohannis, favorizat dacă stă la cutie. TEMA pe care Dăncilă poate răsturna voturile în turul II
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorica Dăncilă, campanie
Viorica Dăncilă, campanie
Analistul politic Bogdan Chirieac susține că Viorica Dăncilă are șansa de a răsturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidențiale. 

Există o situație luată în calcul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Scorul s-ar putea schimba în favoarea candidatului aflat acum pe locul al doilea, respectiv în favoarea Vioricăi Dăncilă, susține România TV. 

Bogdan Chirieac a intervenit în direct la România TV unde a vorbit despre șansa candidatului Partidului Social Democrat. 

”Are o șansă, toată lumea are o șansă. Nu mare, dar este o șansă. Pentru asta trebuie să își facă o campanie electorală, poate mai bună decât a fost în primul tur. Unde în primul tur nu a fost o campanie electorală extraordinară. Și doamna Dăncilă, în acest moment, trebuie să provoace emoție. Emoție se poate provoca prin faptul că domnul Iohannis refuză confruntarea. Deci nu vrea să facă dezbatere. Pe această temă, poate face emoție doamna Dăncilă, dacă este bine speculată. Dar nu știu dacă are cine să facă asta”, a precizat Bogdan Chirieac. 

Iohannis, favorizat dacă stă la cutie

”Deci domnul Iohannis are o campanie în acest moment. Dânsul nu este un bun vorbitor și nu are mari rezultate de prezență în primul mandat și atunci nu dorește să iasă în public pentru a se dezvălui. Interesul domniei sale este să nu aibă loc niciun fel de dezbatere și atunci omul lucrează pentru campania sa pentru că, la sfârșit, este important rezultatul. Nu trăirile. Pe domnul Iohannis îl interesează rezultatul. Iar el este favorizat dacă stă la cutie”, a mai spus analistul politic la România TV. 

După primul tur al alegerilor, Klaus Iohannis înregistrează 37,49% și Vioirca Dăncilă 22,69% din voturile exprimate de alegători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel