Previziuni tari pentru Gemeni, Fecioară, Balanță, Scorpion, Taur, Rac, Pești. Luna Plină dă peste cap viața unor zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Marți, 14 iunie, este Lună Plină în semnul Săgetătorului. Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru toate zodiile.

„Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens.ro. 

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Marte se apropie de o conjuncție cu Chiron în semnul tău, deci este posibil să te confrunți cu o porție sănătoasă de furie, greu de controlat. 

Taur

Luna Plină îți atrage atenția asupra finanțelor. Este clar că trebuie să fii mai atent. Poate unele cheltuieli se demonstrează a fi inutile. 

Gemeni

Luna Plină activează casa parteneriatelor. Există riscul să fii dezamăgit de comportamentul unor persoane la care ții destul. 

Rac

Este recomandabil ca încă de dimineață să îți setezi prioritățile. Altfel, cu greu te vei putea ține de mai multe proiecte și te vei frustra. 

Leu

Unele discuții te plictisesc, unele te enervează, cert este că ar fi cazul să fii mai atent la emoții. Ce simți când vorbești cu unele persoane. 

Fecioară

Echilibrul casă-serviciu va fi destul de fragil. De altfel, vei observa că îți va fi greu să zici „nu” atât șefilor, cât și celor din familie. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii atent la orice drum pe care îl vei face. Să te asiguri din timp de toate detaliile și să nu ai așteptări de la ceilalți. 

Scorpion

Luna Plină se petrece în zona banilor munciți. Este posibil să afli unele informații legate de acest domeniu, care nu îți vor conveni. 

Săgetător

Cum Luna Plină este în careu cu Neptun, vei observa că ești destul de confuz și că totul în jurul tău este haos. Ai nevoie de răbdare. 

Capricorn

Luna Plină s-ar putea să îți dea peste cap ritmul vieții. Somnul îți va fi afectat, nu prea vei reuși să te odihnești și totul ți se va părea în ceață. 

Vărsător

Nu este cazul să îți faci planuri serioase alături de prieteni. Pentru că vor apărea surprize și nu vă veți mai putea ține de ele. 

Pești

Te pândește gândul că nu primești suficientă atenție la locul de muncă. Dar s-ar putea să fie doar o percepție eronată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel