Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion. Avertisment pentru Pești. Nu neglija deloc odihna și somnul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni la final de săptămână.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Ce-i în mână nu-i minciună! Aceasta ar trebui sa fie deviza ta în orice domeniu. Încearcă să nu crezi promisiunile nimănui. 

Taur

Poți face o schimbare în modul în care te prezinți lumii. De la garderobă, gesturi și modul de comunicare. Ai nevoie de prospețime. 

Gemeni

Deși Soarele se separă de careul cu Neptun, tu tot nu scapi de un grad ridicat de neliniște. Orice ai face, este cu tine permanent. 

Rac

Vei fi destul de detașat și axat pe muncă. Astfel, te vei ține departe de discuții nepotrivite și evenimente care nu îți aduc niciun câștig. 

Leu

Astrele îți recomandă să te forțezi să privești cu încredere viitorul tău profesional. Indiferent de ce ți se întâmplă aici și acum. 

Fecioară

Încearcă să nu te bazezi prea mult pe colegi sau pe șefi. Ba mai mult, fă tot posibilul să ai o dovadă pentru orice ți se spune să faci. 

Balanță

Astrele te invită să te gândești și la siguranța ta financiară. Să stai câteva minute singur și să descoperi ce faci bine și ce nu. 

Scorpion

Pot apărea decizii referitoare la relații și parteneriate. Unele neplăcute, dar cu siguranță necesare în dezvoltarea ta. 

Săgetător

Colegii îți dau mari bătăi de cap. Va trebui să rezolvi unele probleme provocate de ei. Dar stai liniștit, vei învăța lucruri noi valoroase. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să ții cont și de pasiunile tale, nu doar de muncă. Sau ce îți face plăcere cu adevărat. 

Vărsător

Luna va fi în semnul tău. Vei fi prea atent la ce simți și vei neglija totalmente emoțiile celorlalți. Fii mai practic!

Pești

Oboseala și munca exagerată nu fac deloc casă bună. Mai ales când sunt și în compania stresului. Nu neglija deloc odihna și somnul!

 

Marte în Taur din 5 iulie

 

Marte va tranzita semnul Taurului între 5 iulie și 20 august. „Perioada respectivă se anunță a fi destul de tensionată din punct de vedere financiar”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Marte se va întâlni cu Uranus și cu Nodurile Lunare, ceea ce înseamnă că, atât la nivel mondial, cât și personal, vom simți mugurii unei crize. Deciziile care se vor lua vor crea multe frustrări”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel