Previziuni TARI pentru Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn. Iubire, bani și cadouri!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Venus va tranzita semnul Săgetătorului până pe 6 noiembrie 2021. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, trebuie să profităm de acest tranzit pentru că, din data de 6 noiembrie, Venus va ajunge în semnul rece al Capricornului, de unde va și retrograda la finalul anului. 

Previziuni pentru zodii

Berbec

Venus va tranzita Casa 9. Tu vei fi printre cei mai optimiști. Iubirea pentru studiu, știință și călătorii te va purta departe. Îi vei ajuta pe cei din jur să vadă lucrurile cât mai obiectiv. Venus va încuraja relațiile la distanță.

Gemeni

Venus va tranzita Casa 7, a relațiilor. Partenerul te va trata cu mai multă atenție și afecțiune. Și tu vei face la fel. O perioadă foarte bună pentru negocieri, medieri și noi parteneriate. Cei singuri vor fi mai dispuși să intre într-o relație, mai ales dacă au întâlnit o persoană romantică.

 

VEZI ȘI: Șansă mare pentru o ZODIE, până la final de an. Totul atârnă de un lucru, după va fi de nerecunoscut!

 

Rac

Venus va tranzita Casa 6. Cu alte cuvinte, îți va plăcea mult să muncești. În primul rând la serviciu, dar și pentru cei dragi. Vei găsi metoda prin care să nu ți se pară o corvoadă tot ce ține de treburi gospodărești. Colegii vor fi de partea ta. Vă veți ajuta reciproc. 

Leu

Venus va tranzita Casa 5. Este locul unde îi place cel mai mult lui Venus. Vei avea numeroase momente de romantism. Te vei ocupa de pasiunile tale. Orice relație începută acum va fi destul de distractivă.

Scorpion

Venus va tranzita Casa 2, a banilor. Venus adoră banii! Dar și tu! Nu vei mai fi la fel de stresat din cauze financiare, dar vei fi mai cheltuitor ca înainte. Poate pentru a te răsfăța sau pentru a face cadouri celor dragi. Vei fi destul de generos!

Săgetător

Aștepți de ceva timp acest tranzit! Venus va trece prin Casa 1. Deci, astrele te vor susține dacă vei dori să îți schimbi înfățișarea, te vor ajuta să găsești articolele de îmbrăcăminte cele mai potrivite pentru tine. Oamenii se vor simți atrași de tine.

Capricorn

Venus va tranzita Casa 12. Vei prefera să ții relația ta departe de ochii curioșilor. Vei fi chiar atras de legături secrete. Pentru alții, sentimentul de singurătate nu va mai fi atât de apăsător.

 

Previziuni pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel