Data actualizării:
Data publicării:

Previziuni mai dure pentru Fecioară, Gemeni, Rac, Scorpion, Capricorn. O zi nemaipomenită pentru Săgetător

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pe 1 iunie.

„Așteptam momentul în care să vă spun că vin și vremuri mai bune. Am argumente solide în acest sens. Marte și Jupiter vor tranzita semnul Berbecului, deci dorință de viață, curaj, prospețime, curaj, noutate. Chiar și furia pe care o vom simți deseori va fi combustibilul principal în a pune pe roate unele proiecte. Mercur își va opri retrogradarea pe 3 iunie, deci vom începe să ne dăm seama unde putem îmbunătăți unele aspecte ale vieții noastre. Asta după ce acceptăm că putem greși câteodată. Venus va tranzita semnul Taurului până pe 23 iunie, când intră în Gemeni. Ne vom preocupa de propria plăcere. De altfel, orice schimbare făcută în iunie, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți”, a spus Daniela Simulescu despre luna iunie.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, la DCNewsTV, începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Youtube video image

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Te bucuri de energia oferită de Marte. Este posibil să ai un exces de zel în absolut orice vei face. O activitate fizică ți-ar prii cu siguranță. 

Taur

Participi la unele evenimente alături de cei dragi, totul pare că este în regulă, însă tu ai vrea de fapt să fii acasă și să nu te deranjeze absolut nimeni. 

Gemeni

Te zbați de fiecare dată când trebuie să iei o decizie. Vei face tot posibilul să amâni sau pasezi responsabilitatea către altă persoană. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul, deci vei fi plin de emoții. Nevoia ta de siguranță se va observa în toate activitățile zilei, și acasă și la serviciu. 

Leu

Astrele îți recomandă să faci o prioritizare serioasă a programului. Ai multe pe tavă, vrei să te ocupi de toate fără îndoială, dar energia nu va fi inepuizabilă. 

 

Citește și: Fetița blondă și zâmbitoare din imagine a devenit una dintre cele mai iubite artiste din România. Te-ai prins cine e?

 

 

Fecioară

Discuțiile în contradictoriu pur și simplu nu îți fac deloc bine. Nu poți înțelege interlocutorul, și nici acesta nu își poate da seama la ce te referi.

Balanță

Astăzi vei reuși să faci ceva serios doar dacă vei fi provocat de către ceilalți. Doar așa te vei ambiționa să te ocupi de proiectele personale și profesionale. 

Scorpion

Muncești cu drag și spor, dar cei dragi îți atrag atenția că nu le oferi din timpul tău, că îi ignori și că nu îți pasă deloc de rugămințile lor. 

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru evenimente alături de copii! Ceilalți se vor întâlni cu persoanele dragi și vor petrece momente foarte plăcute. 

Capricorn

Partenerul face nazuri de câte ori îi propui ceva, așa că îl lași pe el să vină cu alte idei. Încearcă să nu pui gaz pe foc atunci când apar probleme în familie. 

Vărsător

Astăzi chiar procrastinezi. Adică știi că trebuie să te ocupi de unele proiecte importante, dar faci tot posibilul să poată fi amânate. 

Pești

Vei simți nevoia să fii generos atât cu familia, cât și cu oamenii dragi. Nimic nu te bucură mai mult ca zâmbetele apropiaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel