Previziuni bune pentru Taur, Gemeni, Fecioară, Vărsător, Pești. Leul crește în ochii șefilor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni joi, în ziua în care avem un trigon între Soare și Pluto. „Ne vom găsi puterea interioară dacă nu ne vom grăbi”, a spus astrologul.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te iei prea în serios astăzi. Nu prea vrei să stai la discuții. Ai impresia că pierzi timp prețios în care ai putea să faci lucruri concrete.

Taur

Trigonul Soare-Pluto îți readuce o doză de încredere în viitor. Privești mai relaxat ceea ce apare în rutina ta zilnică. 

Gemeni

Sextilul Mercur-Jupiter te scoate din orice încurcătură dacă ești dispus să accepți că ai greșit și dacă te ocupi tu de rezolvarea problemei. 

Rac

Oamenii importanți din viața ta colaborează și acest fapt este pe placul tău. Partenerul trece printr-o zi mai stresantă. 

Leu

Modestia va fi arma ta cea mai puternică la locul de muncă. Deci nu rata șansa de a crește în ochii superiorilor!

Fecioară

Îți iei rolul de a-i motiva pe cei din jur. O vei face în stilul caracteristic, dar va merge. Colegii și oamenii dragi îți vor urma sfaturile. 

Balanță

Astrele îți recomandă să te scuturi repede de ideea că de ce doar ție ți se întâmplă unele probleme. Așa vei reuși să le rezolvi. 

Scorpion

Partenerul are o serie de idei foarte bune. Așa că lasă mândria la o parte și creează o echipă cu acesta. Încearcă să nu fii prea sarcastic!

Săgetător

Dacă îi vei lăsa pe ceilalți să spună ce au de spus, vei afla unele lucruri folositoare pentru terminarea unor proiecte mai vechi. 

Capricorn

Poate fi una dintre acele zile în care oamenii se bazează pe tine să le faci și treaba lor. Dar chiar trebuie să îți pese doar de tine. 

Vărsător

Câteodată, ideile cele mai neobișnuite mișcă lumea. Astrele îți recomandă să nu îți fie deloc frică și să spui părerile tale. 

Pești

Dacă vei fi mai conștient, mai prezent în corpul tău, vei avea multe momente de tip “aha” în discuțiile cu oamenii importanți. 

 

„Este foarte important să nu facem compromisuri sau să alegem scurtături. O zi bună pentru regenerare. În plus, acest aspect ne va ajuta să ne revenim după moleșeala de ieri provocată de conjuncția Marte-Neptun. Ne apropiem de un sextil între Mercur retrograd și Jupiter, deci nu evita nicio idee care îți revine”, a mai spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel