Data publicării:

Previziuni astrale a doua jumătate a lunii octombrie. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă previziunile pentru a doua jumătate a lunii octombrie. 

Pe 17 octombrie vom avea Superluna Plină în semnul Berbecului. Luna va fi în conjuncție cu Chiron retrograd, în dar și în careu cu Marte din Rac sau Pluto din Capricorn. Deci putem presupune că vor urma câteva evenimente scandaloase. Arhetipul Berbecului este cel al curajului, dar și al furiei. Rămâne de văzut unde vom începe un conflict, dar unde vom avea energia necesară să ieșim din situații toxice. Acest eveniment se va comporta precum o eclipsă, deci poate aduce situații de tipul celor predestinate. 

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Și pentru că va fi în careu cu Marte, propriul guvernator, s-ar putea să te confrunți cu multe stări tensionate. Se vor încheia, vrei nu vrei, unele capitole. Am putea spune că vei învăța unele lecții dureroase, dar necesare pentru următoarea etapă din viața ta. 

Taur/Ascendent în Taur

Chestiunile financiare îți vor da mari bătăi de cap. Cu siguranță că vor apărea cheltuieli suplimentare. Și cum ceilalți tot de la tine așteaptă sprijin, s-ar putea să te consumi destul de mult. Luna Plină de pe 17 octombrie îți atrage atenția asupra sănătății tale sau a celor dragi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter va fi deja retrograd în semnul tău. Exact când îți va fi lumea mai dragă, exact atunci va trebui să faci tot felul de ajustări. Și poate îți amintești ce s-a întâmplat în viața ta din 26 mai încoace. Unele proiecte trebuie refăcute, iar unele promisiuni retrase. Cu Venus în tranzit în casa a șaptea, partenerul va fi de mare sprijin. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte petrece ultimele zile în semnul tău. Deci s-ar putea să te confrunți cu multe momente în care îți vei pierde răbdarea. Sau în care limitele îți vor fi testate. Cert este că nimeni/nimic nu te poate reține! Vei fi foarte competitiv și dornic să avansezi, mai ales în carieră. Totuși, furia nu o arunca în discuțiile cu familia. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte se va pregăti să intre în semnul tău, mai exact pe 4 noiembrie. Dar, până atunci, tranzitul lui în casa a douăsprezecea te va obliga să închei unele capitole. Pe moment, te vei simți pierdut și neîndreptățit de viață. Dar, cu timpul, îți vei da seama că tot răul spre bine. Pe plan amoros, Cupidon va fi de partea ta. Iar în ceea ce privește planul social, vei fi norocos pentru că vei întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel