Previziunea pe care o ZODIE nu vrea să o vadă! Începe și retrogradarea lui Mercur! Ce urmează
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Urmează o perioadă interesantă pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu. 

„O să fie o săptămănă foarte interesantă pentru voi. Următoarea perioadă stă sub imperiul careului cu Neptun, ceea ce înseamnă că o să mergeți în niște situații încurcate și îi veți încurca și pe alții. Deoarece vă doriți să faceți mai multe lucruri, s-ar putea să provocați tot felul de încurcături prin jurul vostru. Important este ca ego-ul vostru să fie spart în bucăți, iar în momentul în care ați greșit, să recunoașteți. Dacă vă veți victimiza, veți pierde foarte multe”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Amintim că, în perioada 30 mai - 23 iunie 2021, Mercur va retrograda în semnul Gemenilor.
 
„Vorbele și acțiunile noastre vor avea de fiecare mai multe sensuri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Vom fi tentați să credem ce ni se spune, însă va fi nevoie să căutăm argumente”, a adăugat astrologul.

De asemenea, „să nu uităm că, pe durata retrogradării, Mercur va face un careu cu Neptun, aspect ce provoacă zăpăceală, probleme ale memoriei, dar și diverse blocaje”, a mai transmis Daniela Simulescu.

Eclipsele anului 2021


26 mai 2021 – eclipsă totală de Lună  

10 iunie 2021 – eclipsă inelară de Soare  

19 noiembrie 2021 – eclipsă parțială de Lună  

4 decembrie 2021 – eclipsă totală de Soare

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Previziuni pentru zodia Rac și cei cu ascendent în această zodie

„Săptămâna aceasta, puneți-vă aceste întrebări - De ce tot insist să vorbesc cu această persoană toxică / De ce tot caut sau insist să o sun / De ce nu fac ceva practic, concret atunci când mă apucă nervii? Pentru că Mercur retrograd este în casa a 12-a și în careu cu Neptun, vă aduceți aminte de ce s-a întâmplat și pierdeți timpul așa. Astfel, veți pierde timp, energie, iar seara veți fi foarte nervoși și o să vă supărați pe toată lumea din jurul vostru”, a spus astrologul Daniela Simulescu în cadrul emisiunii de la DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel