Preţul biletelor pentru finala Cupei Mondiale 2019 a explodat pe piaţa neagră
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 28 oct 2019 / 13:20
WhatsApp

Preţul biletelor pentru finala Cupei Mondiale de rugby, dintre Anglia şi Africa de Sud, programată pe 2 noiembrie la Yokohama, a explodat pe piaţa neagră din Japonia, unde se pot achiziţiona cu preţuri între 800 (1.000 dolari) şi 4.000 de lire sterline (5.000 de dolari), mai ales pe site-uri secundare de vânzări online, relatează Reuters.

Cele mai ieftine bilete, de categoria D, costă în jur de 180 lire sterline, dar acum preţul lor a crescut de peste patru ori. Cele mai scumpe bilete se cifrau la 720 lire sterline, când au fost vândute pe site-ul oficial al Cupei Mondiale, dar înaintea finalei tichetele au ajuns între 2.000 şi 4.000 de lire sterline.

Pe străzile din Tokyo şi Yokohama, în weekend, mai mulţi operatorii englezi de pe piaţa marilor evenimente sportive ofereau bilete la finală cu 2.000 lire sterline, înainte chiar de disputarea semifinalei dintre Africa de Sud şi Ţara Galilor.

Anglia şi Africa de Sud vor juca sâmbătă finala, prima lor înfruntare după finala de la Paris (2007), câştigată atunci de Springboks.

Organizatorii Cupei Mondiale 2019 au anunţat în timpul competiţiei că fanii care cumpără bilete de la vânzători neoficiali nu vor putea intra pe stadioane şi asemenea incidente au avut deja loc.

Site-uri precum Viagogo şi Stubhub s-au angajat să despăgubească fanii ale căror bilete au fost respinse la porţile stadioanelor.
AGERPRES

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro