Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte cu premierul Emil Boc şi cu parlamentarii PDL la Palatul Parlamenului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Boc Băsescu
Boc Băsescu

Preşedintele Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, întâlnirea a fost solicitată de parlamentarii PDL, pentru a fi găsită o soluţie în privinţa persoanei care va prelua postul de premier în cazul demisiei lui Emil Boc.

Potrivit surselor citate, la această întâlnire ar urma să fie găsită o soluţie în privinţa persoanei care va fi numită premier, după ce luni seară, la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu lideri ai PDL, care a avut loc la Vila Lac 1, propunerea şefului statului pentru un premier tehnocrat ar fi fost susţinută doar de câţiva membri democrat-liberali.

Astfel, majoritatea liderilor PDL s-ar fi declarat împotriva unui premier tehnocrat, o parte dintre lideri propunându-l pe Vasile Blaga. „Nu o să schimb un premier preşedinte de partid cu un secretar general al partidului “, ar fi replicat B[sescu.

Aceleaşi surse mai afirmă că Traian Băsescu le-ar fi spus liderilor PDL că un premier politic mai bun ca Emil Boc nu poate fi, acesta fiind motivul pentru care preferă un tehnocrat.

Citeşte şi:

Băsescu vrea să-l sacrifice pe Boc pentru a salva PDL. Liderii din judeţe se opun – AUDIO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel