Data actualizării:
Data publicării:

Președintele Iohannis a promulgat măsurile fiscale asumate de premierul Ciolacu! Ultimă oră

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Au trecut de Cotroceni măsurile fiscale asumate de Guvern. 

”Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 26 octombrie 2023, decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung (PL-x 546/26.09.2023)” a anunțat Administrația Prezidențială. 

Vezi aici forma promulgată a legii

”De astăzi s-a terminat cu dubla măsura, cu privilegiile la stat, cu excepțiile peste excepții din mediul privat și cu banii făcuți ușor din evaziune fiscală” își asuma premierul Marcel Ciolacu, în fața Parlamentului. Tot el mai afirma că ”Astăzi se termină cu șmecheria, Guvernul își asumă răspunderea pentru că România nu se mai poate baza doar pe munca celor cinstiți, iar pe ceilalți să nu îi deranjeze nimic. Am multe defecte, dar cu siguranță nu pot să mint. Măsurile trebuie luate atunci când sunt necesare, chiar dacă nu sunt pe placul tuturor”. 

CCR a decis că pachetul de măsuri fiscal-bugetare este constituțional. Trimis ulterior spre promulgare, acesta a fost rapid semnat de către președintele Klaus Iohannis, fără alte comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel