Președintele Dumei de Stat a Rusiei, vizită oficială în China, alături de reprezentanți ai tuturor fracțiunilor
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, se află într-o vizită oficială în China.

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, în fruntea delegației camerei inferioare a parlamentului rus, a sosit într-o vizită oficială în China, scrie Interfax.

În cadrul vizitei, care va dura în perioada 21-23 noiembrie, sunt planificate întâlniri bilaterale cu conducerea Comitetului Permanent al Congresului Naţional al Poporului şi cu alţi oficiali chinezi. Vor fi discutate aspecte legate de dezvoltarea cooperării interparlamentare dintre Rusia și China, precum și de consolidarea interacțiunii dintre cele două țări în diverse domenii - economie, securitate, comerț, educație și știință și altele, a informat serviciul de presă al Dumei de Stat a Rusiei.

Cine face parte din delegația Rusiei

Delegația a inclus reprezentanți ai tuturor fracțiunilor Dumei și președinți ai comitetelor relevante, inclusiv: prim-vicepreședintele Dumei de Stat, Ivan Melnikov, vicepreședintele Alexander Babakov, șeful fracțiunii Oamenii Noi, Alexey Nechaev, președintele Comitetului pentru Afaceri Internaționale, șeful Fracțiunii LDPR, Leonid Slutsky. În delegație sunt incluși și președinții comisiilor: de politică economică, Maxim Topilin, de știință și învățământul superior Serghei Kabyshev, de educație, Olga Kazakova, de turism și dezvoltarea infrastructurii turistice, Sangadzhi Tarbaev, de apărare, Andrey Kartapolov, de securitate și anticorupție, Vasily Piskarev, de dezvoltarea societății civile, probleme ale asociațiilor publice și religioase, Olga Timofeeva.

În plus, delegația îl include și pe primul vicepreședinte al comisiei pentru buget și impozite, Gleb Khor, șeful comisiei pentru proprietate, teren și relații de proprietate, și coordonatorul grupului parlamentar pentru relațiile cu Parlamentul Chinei, Serghei. Gavrilov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel